Κωδικός προϊόντος: 10433 Κατηγορία:

Ποιότητα: Βιολογικό

INCI-name: Amaranthus Caudatus (Amaranth) Seed Extract

Εφαρμογή: Καλλυντικά, τρόφιμα

Πιστοποιήσεις: DE-ÖKO-007 / Kosher / COSMOS certified 100% bio (organic)

Έγγραφα:  (MSDS) (PDS)

Περιγραφή: Έλαιο κίτρινου χρώματος σταθεροποιημένο με 0,05% Οργανικό Αντιοξειδωτικό Εκχύλισμα Δενδρολίβανου. Με χαρακτηριστική μυρωδιά και γεύση.

Ειδικά Χαρακτηριστικά: Περιεκτικότητα σε σκουαλένιο> 5%

Εφαρμογή σε καλλυντικά: Το έλαιο του αμάρανθου στα καλλυντικά προϊόντα χρησιμοποιείται για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα, για τη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος, τη μείωση των ρυτίδων και την προφύλαξη από τη γήρανση του δέρματος. Επιπρόσθετα, έχει καταπραϋντικά και θεραπευτικά αποτέλεσμα σε δέρμα που έχει υποστεί βλάβη. Το έλαιο αμάρανθου είναι κατάλληλο στην αλλεργία και τη φαγούρα.

Εφαρμογή σε τρόφιμα: Το έλαιο Αμάρανθου χρησιμοποιείται ευρέως στην αγορά διατροφικών συμπληρωμάτων, επειδή περιέχει πολύτιμα λιπαρά οξέα και σκουαλένιο.