Κωδικός προϊόντος: CAPCC542 Κατηγορία:

INCIname: Charcoal powder

Εφαρμογή: Καλλυντικά

Έγγραφα: Κατόπιν Σχετικού Αιτήματος

Περιγραφή: Ο ενεργός Άνθρακας παράγεται από το κέλυφος καρυδών, οι οποίες έχουν περαστεί από ατμό για να απομακρυνθούν τυχόν ρύποι.

Ειδικά Χαρακτηριστικά: Ο ενεργός Άνθρακας έχει μαύρο χρώμα και είναι σε μορφή σκόνης.

Εφαρμογή σε καλλυντικά: Ο ενεργός Άνθρακας έχει υψηλή απορροφητική και αποτοξινωτική ικανότητα συμβάλλοντας έτσι στην αποτελεσματική απορρόφηση των τοξινών και στον βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας (σε περιπτώσεις λιπαρών επιδερμίδων).  Αποτελεί ιδανικό συστατικό για μάσκες προσώπου και scrubs.