Κωδικός προϊόντος: 91600 Κατηγορία:

Ποιότητα: Βιολογικό

INCIname: Malva sylvestris Oil

Εφαρμογή: Καλλυντικά

Πιστοποιήσεις: certified by Prüfgesellschaft mbH / COSMOS certified 99% bio (organic) / Kosher

Έγγραφα: (MSDS) (PDS)

Περιγραφή: Το έλαιο Μολόχας (Mallow Macerate Dry) έχει ένα κιτρινοπράσινο χρώμα.

Ειδικά Χαρακτηριστικά: Τα  συστατικά που αποτελούν το έλαιο Μολόχας είναι C16:0 Παλμιτικό οξύ: 5-9 %, C18:0 Στεατικό οξύ: 2-8 %, C18:1 Ελαϊκό οξύ: 20-50 %, C18:2 Συζευγμένο λινολεϊκό οξύ: 40-74 %, C18:2 και άλφα-λινολενικό οξύ: max. 1%

Εφαρμογή στα καλλυντικά: Το έλαιο Μολόχας μαλακώνει τους κάλους και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε περιπτώσεις ερεθισμένου δέρματος. Επίσης ανακουφίζει από τις ενοχλητικές αιμορροΐδες και βοηθάει  στα τσιμπήματα της μέλισσας της σφήκας και της τσουκνίδας.