Κωδικός προϊόντος: 2184-V Κατηγορία:

Botanical name: Zingiber officinale

Plant part: Rhizome

INCI-Ingredients: ZINGIBER OFFICINALE ROOT OIL

CAS: 8007-08-7

EINECS: 283-634-2

Manufacturing: Steam distillation

Cosmetic Ingredient

Έγγραφα: Κατόπιν Σχετικού Αιτήματος

Περιγραφή: Το αιθέριο έλαιο τζίντζερ είναι ένα ισχυρό και χρήσιμο εργαλείο για τη γενική υγεία σας. Το αιθέριο έλαιο τζίντζερ είναι το συμπυκνωμένο έλαιο που εξάγεται από φρέσκια ή αποξηραμένη πιπερόριζα. Μέσω της μεθόδου απόσταξης με ατμό διαχωρίζονται τα ενεργά συστατικά από τη ρίζα.

Ειδικά Χαρακτηριστικά: Ενώ οι άλλες μορφές τζίντζερ είναι καλές για γεύση και ως συστατικό σε τρόφιμα, το αιθέριο έλαιο τζίντζερ είναι η καλύτερη μορφή για χρήση ως φάρμακο. Χάρη στην υψηλή συγκέντρωση τζίντζερ και άλλων οργανικών ενώσεων με διεγερτικά, αντιοξειδωτικά, καθαρτικά και αντιφλεγμονώδη χαρακτηριστικά αυτό το αιθέριο έλαιο επαινείται σε όλο τον κόσμο.

Εφαρμογές: Τα βασικά οφέλη του αιθέριου ελαίου τζιντζερ περιλαμβάνουν την ικανότητά του να ενισχύει την υγεία της καρδιάς, να μειώνει τις φλεγμονές, να προλαμβάνει τις χρόνιες παθήσεις, να βελτιστοποιεί την πέψη, να διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα και να προστατεύει το αναπνευστικό σύστημα, μεταξύ άλλων.

Όταν εφαρμόζεται τοπικά με έλαιο βάσης, το αιθέριο έλαιο τζίντζερ μπορεί να ανακουφίσει γρήγορα τον πόνο, το πρήξιμο και την ταλαιπωρία στις αρθρώσεις ή σε άλλες πληγές στο σώμα.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να χρησιμοποιείται ΠΑΝΤΑ διαλυμένο σε έλαιο βάσης ή άλλο διαλύτη.