Κωδικός προϊόντος: 91157 Κατηγορία:

Ποιότητα: Βιολογικό

INCI-name: Mangifera Indica Seed Butter

Εφαρμογή: Καλλυντικά

Πιστοποιήσεις: COSMOS certified, Kosher

Έγγραφα: (MSDS)  (Specification)  (Natrue)

Περιγραφή

Τα μάνγκο είναι πολύ δημοφιλές λόγω της εξωτικής και λεπτής του γεύσης. Το βούτυρο από μάνγκο είναι ένα στερεό βούτυρο φτιαγμένο από τους πυρήνες των φρούτων.

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Το βούτυρο από μάνγκο βρίσκεται σε στερεή μορφή και αρχίζει να λιώνει όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα.

Εφαρμογή σε καλλυντικά

Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά περιποίησης χειλιών, καθώς είναι ιδανικό για ξηρές και ταλαιπωρημένες περιοχές του δέρματος. Παρέχει ένα δροσερό και ενυδατικό αποτέλεσμα. Έχει ελαφρύτερη αίσθηση και είναι πιο ενυδατικό από άλλα φυτικά έλαια, ενώ αφήνει μια υπέροχα απαλή αίσθηση στο δέρμα.

Λόγω του σημείου τήξης του στη θερμοκρασία του σώματος είναι πολύ δημοφιλές για λοσιόν σώματος. Χρησιμοποιείται επίσης, για λοσιόν μετά την ηλιοθεραπεία, σε προϊόντα για τα μαλλιά και σε λοσιόν για τα χέρια.