Αβοκάντο Συμβατικό Έλαιο Άοσμο (Avocado Oil Conventional Refined) – Cosmetic

Ποιότητα: Συμβατικό

INCInamePersea Gratissima Oil

Εφαρμογή: Καλλυντικά

Πιστοποιήσεις: NATRUE

Cosmetic Ingredient

Έγγραφα: Κατόπιν Σχετικού Αιτήματος

 

Κωδικός προϊόντος: 101051 Κατηγορία:

Περιγραφή

Περιγραφή: Το έλαιο Αβοκάντο παράγεται από τους καρπούς του φυτού Persea Gratissima και έπειτα φιλτράρεται.

Ειδικά Χαρακτηριστικά: Το έλαιο Αβοκάντο έχει κίτρινο προς πρασινωπό χρώμα. Πρόκειται για ένα καθαρό διαυγές υγρό. Διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε ελαϊκό οξύ.

Εφαρμογή στα καλλυντικά: Το έλαιο Αβοκάντο είναι ένα πλούσιο και πολύ φιλικό προς το δέρμα λάδι. Υποστηρίζει τη λειτουργία φραγμού του δέρματος, απορροφάται γρήγορα και βελτιώνει σημαντικά την επιδερμίδα. Είναι επίσης ιδιαίτερα κατάλληλο για τη θεραπεία του ταλαιπωρημένου δέρματος. Σε γαλακτώματα ή μείγματα ελαίων υποστηρίζει τη διείσδυση των ενεργών συστατικών στο δέρμα.

Επιπλέον πληροφορίες

Συσκευασία / Packing