Στην Kirpitsas Ingredients αναζητούμε πάντα να προσφέρουμε στους πελάτες μας, τις καλύτερες ύλες, για προσωπική και επαγγελματική χρήση. Έτσι, επιδιώκουμε όλα μας τα προϊόντα να φέρουν τα σήματα τον πιο αξιόπιστων οργανισμών και τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Πιστοποίηση προϊόντων βιολογικής γεωργίας ως προς τις απαιτήσεις του κανονισμού Ε.Ε 2018/848.

Πιστοποίηση προϊόντων βιολογικής γεωργίας. Το σήμα GMCert εξασφαλίζει πως κατά την παραγωγή των προϊόντων δεν έχει γίνει η χρήση χημικών γεωργικών φαρμάκων και λιπασμάτων και πως το προϊόν που το φέρει, είναι ασφαλές για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Το σήμα COSMOS καθιερώνει τις προδιαγραφές για τα φυσικά καλλυντικά στην Ευρώπη,
χρησιμοποιώντας ορισμένους απλούς κανόνες που διέπονται από τις αρχές της πρόληψης και της ασφάλειας, σε όλα τα επίπεδα της αλυσίδας, από την παραγωγή πρώτων υλών ως την κυκλοφορία των έτοιμων προϊόντων.

Το σήμα της NATRUE θέτει τα υψηλά πρότυπα για την φυσικότητα των καλλυντικών προϊόντων. Έτσι, βοηθάει τον καταναλωτή να αναγνωρίσει τα γνήσια φυσικά και βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, σε σύγκριση με άλλα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Το σήμα Kosher σημαίνει πως το παραγόμενο προϊόν συμμορφώνεται σύμφωνα με τους εβραϊκούς νόμους που αφορούν στην παραγωγή των τροφίμων. Αυτό σημαίνει πως ακολουθεί κάποια συγκεκριμένα πρότυπα, όπως ότι δεν περιέχει αλλά ούτε έχει έρθει και σε επαφή, με ζωικά παράγωγα. Δεν είναι ένα σήμα που αφορά μόνο άτομα, που ακολουθούν την συγκεκριμένη πίστη, αλλά και εκείνους που ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή, προσέχουν τα αλλεργιογόνα στα τρόφιμα, όπως επίσης, μπορεί να αντιμετωπίζουν και ορισμένα προβλήματα υγείας.

TUV AUSTRIA HELLAS

Πιστοποιημένοι από την TUV Austria!