Κωδικός προϊόντος: 1082-S Κατηγορία:

Ποιότητα: Βιολογικό

INCI-name: Rosa Moschata Seed Oil

Εφαρμογή: Καλλυντικά

Έγγραφα: Κατόπιν Σχετικού Αιτήματος

 Περιγραφή: Το βιολογικό έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου (ALA 30-40%) παράγεται από τους σπόρους του τριαντάφυλλου Rosa Moschata με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης και στη συνέχεια φιλτράρεται.

Ειδικά Χαρακτηριστικά: Το βιολογικό έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου (ALA 30-40%) είναι ένα ανοιχτό κίτρινο έως πορτοκαλί-κόκκινο υγρό με ελαφρύ άρωμα καρυδιού. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε Α-λινολενικό οξύ (30-40%), λινελαϊκό οξύ, β-καροτίνη, βιταμίνες.

Εφαρμογή σε καλλυντικά: Χάρη στη σύνθεση των υπέροχων συστατικών (όπως το λινελαϊκό και α-λινολενικό οξύ, το τρανς-ρετινοϊκό οξύ, οι β-καροτίνες, η βιταμίνη Α και οι τοκοφερόλες), το βιολογικό έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου (ALA 30-40%) λέγεται ότι έχει αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτική και αναπλαστική δράση. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λινελαϊκό οξύ, το έλαιο από τριαντάφυλλο είναι καλά ανεκτό από το δέρμα, εύκολο στην επάλειψη ενώ απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει μια δυσάρεστη λιπαρή αίσθηση στο δέρμα. Το βιολογικό έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου (ALA 30-40%) χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο, τα μάτια, τα μαλλιά, τα χέρια και τα νύχια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως λάδι σώματος ή μασάζ και ακόμη και σε αλοιφές ψωρίασης. Το στρεσαρισμένο, ξηρό και σκασμένο δέρμα αποκτά και πάλι μια λαμπερή εμφάνιση με βελούδινη αίσθηση έπειτα από την εφαρμογή του ελαίου. Το έλαιο από σπόρους τριαντάφυλλου αναγεννά το δέρμα, προάγει την παραγωγή κολλαγόνου στο συνδετικό ιστό και βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα.