Κωδικός προϊόντος: 10311 Κατηγορία:

Ποιότητα: Βιολογικό

INCInamePersea Gratissima Oil

Εφαρμογή: Καλλυντικά, τρόφιμα

Πιστοποιήσεις: GR-BIO-10, DE-ÖKO-007, COSMOS certified,  Kosher

Έγγραφα: (MSDS)

Περιγραφή: Το έλαιο αβοκάντο είναι ένα πράσινο, πλούσιο λάδι με χαρακτηριστική μυρωδιά φρούτων αβοκάντο. Το ιδιαίτερο αυτό λάδι παράγεται από ολόκληρο το φρούτο αβοκάντο.

Ειδικά Χαρακτηριστικά: Το έλαιο αβοκάντο έχει εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά υποπροϊόντα και περιέχει το σπάνιο παλμιτολεϊκό οξύ.

Εφαρμογή σε καλλυντικά: Το έλαιο αβοκάντο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε λιπαρά υποπροϊόντα και του παλμιτολεϊκού οξέος, έχει πολύ υψηλή ικανότητα εξάπλωσης, ενώ απορροφάται εύκολα από το κανονικό δέρμα ή ακόμα και από δέρμα άγριο και ταλαιπωρημένο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το λάδι αβοκάντο χρησιμοποιείται συχνά σε κρέμες και λοσιόν.

Το έλαιο αβοκάντο είναι ενυδατικό, καταπραΰνει τον κνησμό και βοηθά στην καταπολέμηση των λοιμώξεων. Διευκολύνει τη διαδικασία ανάπλασης των κυττάρων του δέρματος και ενεργοποιεί την βασική ουσία για την αναδόμηση των ιστών του.

Επιπλέον, είναι κατάλληλο για τον εμπλουτισμό των σαπουνιών και παράγει ένα λεπτό και κρεμώδη αφρό.

Οι θρεπτικές ιδιότητες του ελαίου αβοκάντο επιβεβαιώθηκαν σε μια κοσμητολογική μελέτη από τον Dr. Hauck R & D GmbH τον Οκτώβριο του 2015. Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα από εμάς.

Εφαρμογή σε τρόφιμα: Το λάδι αβοκάντο έχει πολλαπλές χρήσεις στην κουζίνα.