Κωδικός προϊόντος: 10576 Κατηγορία:

Ποιότητα: Βιολογικό

INCI-name: Passiflora Edulis Seed Oil

Εφαρμογή: Καλλυντικά, τρόφιμα

Πιστοποιήσεις: GR-BIO-10,DE-ÖKO-007 / COSMOS certified 100% bio (organic) / Kosher

Έγγραφα: (MSDS) (PDS)

Περιγραφή

Το έλαιο από φρούτα του Πάθους ονομάζεται επίσης έλαιο μαρακούγια ή όπως είναι γνωστό στην  χώρα μας πασιφλώρα. Το ελαφρώς κίτρινο έλαιο έχει μια ελαφριά χαρακτηριστική μυρωδιά των φρούτων του Πάθους και παράγεται με τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης.

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Το έλαιο φρούτων του Πάθους είναι γεμάτο από θρεπτικά συστατικά που ωφελούν το δέρμα. Μεταξύ αυτών είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε λινελαΪκό οξύ, οι βιταμίνες Α και C, τα απαραίτητα λιπαρά οξέα, ο χαλκός, το μαγνήσιο, ο φώσφορος, το ασβέστιο και τα καροτενοειδή.

Εφαρμογή σε καλλυντικά

Η υψηλή περιεκτικότητα σε λινελαΪκό οξύ σε συνδυασμό με τη βιταμίνη C βοηθάει στην αντιγήρανση, διατηρώντας την επιδερμίδα λεία και απαλή, απομακρύνοντας παράλληλα λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Το έλαιο του φρούτων του Πάθους είναι ελαφρύ και μη λιπαρό, έτσι ώστε το δέρμα  το απορροφάει εύκολα, καθιστώντας το μία τέλεια ενυδατική λύση για όλους τους τύπους του δέρματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μασάζ, προϊόντα περιποίησης προσώπου, σαπούνια και λοσιόν.