Κωδικός προϊόντος: 10160 Κατηγορία:

Ποιότητα: Βιολογικό

INCI-name: Calendula Officinalis extract / Olea europaea fruit oil

Εφαρμογή: Καλλυντικά

Πιστοποιήσεις: certified by Prüfgesellschaft mbH / COSMOS certified 100% bio (organic) / Kosher

Έγγραφα: (MSDS) (PDS)

Περιγραφή Το έλαιο Καλέντουλας έιναι ένα ελαφρώς πορτοκαλί εκχύλισμα από άνθη καλέντουλας με χαρακτηριστική μυρωδιά.

Ειδικά χαρακτηριστικά  Το έλαιο Καλέντουλας είναι κατάλληλο για ευαίσθητες ή για λιπαρές επιδερμίδες και περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6,C και Ε. Είναι ιδανικό για το ερεθισμένο δέρμα και για τη περιποίηση δερματοπαθειών όπως τα εκζέματα.

 Εφαρμογή σε καλλυντικά Το έλαιο καλέντουλας χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση της ανάπλασης του δέρματος και διευκολύνει την επούλωση των τραυμάτων. Το Λάδι Καλέντουλας είναι ένα ιδανικό συστατικό για καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών, για lip balms και σαπούνια. Επίσης αποτελεί πολύ καλή βάση για προϊόντα μασάζ σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια