Κωδικός προϊόντος: 2188-V Κατηγορία:

Botanical name: Jasminum grandiflorum

Plant part: Flowers

INCI-Ingredients: JASMINUM GRANDIFLORUM FLOWER EXTRACT

CAS: 8022-96-6

EINECS: 283-993-5

EINECS CAS: 84776-64-7

Manufacturing: Extraction

Cosmetic Ingredient

Έγγραφα: Κατόπιν Σχετικού Αιτήματος

 

Περιγραφή: Το αιθέριο έλαιο Γιασεμί Absolute λαμβάνεται από τα άνθη του φυτού Jasminum grandiflorum με τη μέθοδο της εκχύλισης με διαλύτη. Χαρακτηρίζεται ως ο βασιλιάς των λουλουδιών καθώς έχει το πιο έντονο άρωμα μετά τη δύση του ήλιου.

Ειδικά Χαρακτηριστικά: Το αιθέριο έλαιο Γιασεμί Absolute έχει μια γλυκιά, πλούσια και πικάντικη μυρωδιά και η υφή του είναι ρευστή. Οι ουσίες ευγενόλη και λιναλοόλη περιέχονται σε μικρές συγκεντρώσεις. Το χρώμα του αιθέριου ελαίου είναι σκούρο κίτρινο προς πορτοκαλί.

Εφαρμογές: Το αιθέριο έλαιο Γιασεμί Absolute είναι πολύ χρήσιμο για την καταπολέμηση της ξηρότητας ,της αφυδάτωσης και της γήρανσης προσφέροντας λάμψη στο δέρμα. Mειώνει την χαλάρωση στο δέρμα και συσφίγγει τους μυς του προσώπου ενώ αναζωογονεί το δέρμα χάρη στις τονωτικές του ιδιότητες. Επίσης λέγεται ότι διαθέτει αντισηπτικές και επουλωτικές ιδιότητες

Στην αρωματοθεραπεία , το αιθέριο έλαιο Γιασεμί Absolute διώχνει την ένταση και τον εκνευρισμό, βελτιώνει τη διάθεση, προκαλεί ευφορία και προσφέρει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Συνδυάζεται εύκολα με Champaca, Μανόλια, Νερολί, Τριαντάφυλλο, Γεράνι, Ροδόξυλο, Σανταλόξυλο, Κέδρο

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να χρησιμοποιείται ΠΑΝΤΑ διαλυμένο σε έλαιο βάσης ή άλλο διαλύτη.