Κωδικός προϊόντος: 91908 Κατηγορία:

Ποιότητα: Βιολογικό

INCI-name: Calendula Officinalis (Marigold) Flower Extract / Helianthus Annus Seed Oil

Εφαρμογή: Καλλυντικά

Πιστοποιήσεις: Certified by Prüfgesellschaft mbH / COSMOS certified 100% bio (organic) / Kosher

Έγγραφα: Κατόπιν Σχετικού Αιτήματος

Περιγραφή: Το βιολογικό έλαιο Καλέντουλας σε βιολογικό Ηλιέλαιο παράγεται με την ανάμιξη του βιολογικού εκχυλίσματος Καλέντουλας (το οποίο έχει δημιουργηθεί με εκχύλιση με CO2) με βιολογικό αποσμησμένο Ηλιέλαιο. Το αποτέλεσμα είναι ένα ελαφρύ πορτοκαλί έλαιο με χαρακτηριστικό άρωμα.

Ειδικά χαρακτηριστικά: Το βιολογικό έλαιο Καλέντουλας σε βιολογικό Ηλιέλαιο είναι ένα ανοιχτό πορτοκαλί υγρό με χαρακτηριστικό άρωμα. Αποτελείται κυρίως από λινολεϊκό οξύ ενώ σε μικρότερη ποσότητα βρίσκεται το ελαϊκό οξύ.

Εφαρμογή σε καλλυντικά: Οι ιδιότητες της Καλέντουλας ενισχύουν τη δράση φροντίδας του δέρματος του βασικού Ηλιελαίου. Το έλαιο Καλέντουλας είναι δημοφιλές για τη φροντίδα του ευαίσθητου, ξηρού ή σκασμένου δέρματος. Στα προϊόντα βρεφικής φροντίδας προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα ενώ στις κρέμες χεριών, το λάδι έχει θρεπτική και αναγεννητική δράση.