Κωδικός προϊόντος: 91174 Κατηγορία:

Ποιότητα: Βιολογικό

INCI-name: Anacardium Occidentale (Cashew) Seed Oil

Εφαρμογή: Καλλυντικά, τρόφιμα

Πιστοποιήσεις: DE-ÖKO-007, COSMOS certified,  Kosher

Έγγραφα:  (MSDS) (PDS)

Περιγραφή Το έλαιο από Κάσιους είναι ένα κιτρινωπό υγρό. Η μυρωδιά που το χαρακτηρίζει είναι γλυκιά όπως και η γεύση του.

Ειδικά χαρακτηριστικά:  Το έλαιο Κασιους είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες, μέταλλα & ιχνοστοιχεία (σελήνιο, ψευδάργυρο, μαγνήσιο, σίδηρο και φώσφορο) και φυσικά σε αντιοξειδωτικές ουσίες και βιταμίνη Ε, στα οποία οφείλει την αντιοξειδωτική δράση του.

Εφαρμογή στα καλλυντικά Το έλαιο Κάσιους έχει χαμηλό ιξώδες, πράγμα που σημαίνει ότι απλώνεται εύκολα, ενώ βοηθάει στην ενυδάτωση του δέρματος.Το έλαιο Κάσιους μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ελαφρύ μαλακτικό για να διατηρήσει την επιδερμίδα λεία και να αποτρέψει τις ρωγμές που αναπτύσσονται ως αποτέλεσμα ξηρού και ψυχρού καιρού.