Κωδικός προϊόντος: 10601 Κατηγορία:

INCI-name: Copernicia Cerifera Wax

Εφαρμογή: Καλλυντικά

Πιστοποιήσεις: COSMOS certified, Kosher

Έγγραφα: (MSDS)  (PDS)  (Allergens)  (Natrue)

Περιγραφή

Το ελαφρώς κίτρινο κερί Carnauba αποκτάται από τα φύλλα του φυτού Carnauba

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Το κερί Carnauba είναι γνωστό λόγω του υψηλού σημείου τήξεως του 81-86 ° C

Εφαρμογή σε καλλυντικά

Λόγω του υψηλού σημείου τήξης του, το κερί Carnauba είναι ιδανικό για διακοσμητικά καλλυντικά και άλλες διακοσμητικές συνθέσεις όπου επιθυμείται υψηλό σημείο τήξης. Είναι επίσης δημοφιλές στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών και styling.