Κωδικός προϊόντος: 10652 Κατηγορία:

Ποιότητα: Βιολογικό

INCI-name: Vaccinium Marcoarpon Seed Oil

Εφαρμογή: Καλλυντικά, τρόφιμα, συμπληρώματα διατροφής

Πιστοποιήσεις: GR-BIO-10 ,DE-ÖKO-007 / COSMOS certified 100% bio (organic) / Kosher

Έγγραφα: (MSDS) (PDS)

Περιγραφή:Το έλαιο Κράνμπερι διαθέτει ένα σκούρο κίτρινο προς ελαφρώς πράσινο χρώμα και παράγεται με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης.

Ειδικά χαρακτηριστικά: Το έλαιο Κράνμπερι περιέχει άλφα-λινολενικό οξύ και έχει καλή διάρκεια ζωής. Η φυσική αναλογία 1: 1 των ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρών σε συνδυασμό με τα ωμέγα-9 διευκολύνει την απορρόφηση των απαραίτητων λιπαρών οξέων στο δέρμα για να θρέψει, ενώ παράλληλα βοηθάει στην ενυδάτωση του δέρματος με τη συγκράτηση της φυσικής του υγρασίας.

Εφαρμογή στα καλλυντικά: To έλαιο Κρανμπερι είναι ένα υπέροχο καλλυντικό περιποίησης με εξαιρετικές ιδιότητες αντι-γήρανσης. Μπορεί  να χρησιμοποιηθεί ως είναι στο δέρμα ή να ενσωματωθεί σε παρασκευάσματα. Έχει διεισδυτική ικανότητα σε όλους τους τύπους δέρματος.