Κωδικός προϊόντος: 91046 Κατηγορία:

Ποιότητα: Βιολογικό

INCIname: Sclerocarya Birrea Seed Oil

Εφαρμογή: Καλλυντικά

Πιστοποιήσεις: certified by Prüfgesellschaft mbH / COSMOS certified 100% bio (organic) / Kosher

Έγγραφα: (MSDS)  (PDS)

Περιγραφή: Το λάδι Marula εξάγεται από τους πυρήνες των καρπών των δένδρων Marula (Sclerocarya birrea), από την οικογένεια Anacardiaceae με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης. Το λάδι Marula χρησιμοποιείται παραδοσιακά στα καλλυντικά,για τη θεραπεία του δέρματος, ενώ στα τρόφιμα ως μαγειρικό λάδι και ως συντηρητικό κρέατος.

Ειδικά Χαρακτηριστικά: Το λάδι Marula έχει ένα καθαρό, ανοικτό κίτρινο χρώμα και ένα άρωμα που θυμίζει καρύδι. Επίσης περιέχει μεγάλη αναλογία μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, που καθιστούν το έλαιο πολύ σταθερό. Έχει τιμή σαπωνοποίησης περίπου 188-199.