Κωδικός προϊόντος: 91207 Κατηγορία:

INCI-name: Cera Alba

Εφαρμογή: Καλλυντικά

Πιστοποιήσεις: COSMOS certified, Kosher

Έγγραφα: (MSDS)  (PDS) (Allergens)  (Natrue)

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Το κερί μέλισσας παράγεται από τη βιολογική μελισσοκομία. Είναι ένα συμπαγές κερί με χαρακτηριστική οσμή και έχει υψηλό σημείο τήξης στους 61 – 66 ° C.

Εφαρμογή σε καλλυντικά

Το κερί είναι πολύ καλά ανεκτό από το δέρμα και έχει προστατευτικές και ενυδατικές ιδιότητες για το δέρμα. Χρησιμοποιείται σε κρέμες, αλοιφές και κραγιόν, δίνοντας στα προϊόντα μια πιο σταθερή σύσταση.