Κωδικός προϊόντος: MM0605 Κατηγορία:

INCIname: Gardenia tahitensis Flower Extract / Cocos nucifera Oil

Εφαρμογή: Καλλυντικά

Έγγραφα: Κατόπιν Σχετικού Αιτήματος

Περιγραφή: Το έλαιο Μονόι παράγεται με εκχύλιση φρέσκων λουλουδιών γαρδένιας (Gardenia tahitensis) σε έλαιο καρύδας (Cocos Nucifera).

Ειδικά Χαρακτηριστικά: Το έλαιο Μονόι είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα (λαυρικό, παλμιτικο οξύ) και αντιοξειδωτικούς παράγοντες.

Εφαρμογή σε καλλυντικά: Το έλαιο Μονόι διαθέτει ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες γ αυτό και είναι εξαιρετικό για τη φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών σας. Έχει συσφικτική δράση και συμβάλει στην αντιμετώπιση των ραγάδων. Λόγω της χρήσης του για την ολιστική φροντίδα, εντοπίζεται σε πολλά καλλυντικά σκευάσματα όπως σαπούνια, σαμπουάν, έλαια σώματος, προϊόντα περιποίησης και κρέμες.