Κωδικός προϊόντος: 91166 Κατηγορία:

Ποιότητα: Βιολογικό

INCIname: Moringa oleifera Seed Oil

Εφαρμογή: Καλλυντικά

Πιστοποιήσεις: certified by Prüfgesellschaft mbH / COSMOS certified 100% bio (organic) / Kosher

Έγγραφα: (MSDS)  (PDS)

Περιγραφή: Το  έλαιο Μορίνγκα παράγεται από τους σπόρους του φυτού Moringa Oleifera το οποίο είναι ένα γρήγορα αναπτυσσόμενο δέντρο που συναντάται στα Ιμαλάια. Το ποσοστό απόδοσης μη αποξηραμένου ελαίου Μορίνγκα (το οποίο είναι γνωστό και με την ονομασία Ben oil ή Behen oil) από την συλλογή σπόρων από τους καρπούς του δέντρου είναι περίπου 35-40%.

Ειδικά Χαρακτηριστικά: Το έλαιο Μορίνγκα είναι ένα διαυγές υγρό και η μυρωδιά του θυμίζει καρύδι. Χάρη στα πολλά αντι-οξειδωτικά του, το έλαιο δεν αλλοιώνεται για αρκετά χρόνια μετά την παραγωγή του. Αυτό το κάνει περιζήτητο σε καλλυντικές εφαρμογές αλλά και σε περιπτώσεις υγείας. Το έλαιο Μόρινγκα είναι ένα από τα πιο θρεπτικά έλαια στον κόσμο και είναι δημοφιλής επιλογή για πολλά προϊόντα αντιγήρανσης και μείωσης ρυτίδων.

Εφαρμογή σε Καλλυντικά: Το έλαιο Μορίνγκα είναι διάσημο συμπλήρωμα για την αύξηση της υγείας και τη δύναμης του τριχωτού της κεφαλής. Μπορεί να εφαρμοσθεί με μασάζ στα μαλλιά και να το αφήσετε για μερικά λεπτά πριν το ξέβγαλμα. Με αυτόν το τρόπο οι πόροι των μαλλιών και το δέρμα συγκρατούν τις αναζωογονητικές βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία. Το τακτικό μασάζ με το έλαιο βοηθάει στην μείωση ψαλίδας και της πιτυρίδας.