Κωδικός προϊόντος: 10169 Κατηγορία:

Ποιότητα: Βιολογικό

INCI-name: Borago Officinalis Seed Oil

Εφαρμογή: Καλλυντικά, τρόφιμα

Πιστοποιήσεις: GR-BIO-10, DE-ÖKO-007 / COSMOS certified 100% bio (organic) / Kosher

Έγγραφα: (MSDS)  (PDS)

Περιγραφή: Το ιδιαίτερο έλαιο Μπουράντζας είναι ένα κίτρινο προς το πράσινο λάδι το οποίο λαμβάνεται από το φαρμακευτικό βότανο μπουράντζα.

Ειδικά Χαρακτηριστικά: Το έλαιο Μπουράντζας έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα (έως 25%) του σπάνιου γάμμα-λινολενικού οξέος.

Εφαρμογή σε καλλυντικά: Το έλαιο Μπουράντζας βελτιώνει την οξυγόνωση του δέρματος, ρυθμίζει την ενυδάτωση του και το καθιστά πιο ανθεκτικό. Παράλληλα, είναι δημοφιλές στη θεραπεία των μαλλιών και των νυχιών.

Εφαρμογή σε τρόφιμα: Το έλαιο Μπουράντζας χρησιμοποιείται επίσης, ως συμπλήρωμα διατροφής χάρη στη  υψηλή περιεκτικότητά του σε γάμμα-λινολενικό οξύ.