Κωδικός προϊόντος: 10338 Κατηγορία:

Ποιότητα: Βιολογικό

INCI-name: Glycine Soy οil

Εφαρμογή: Καλλυντικά, τρόφιμα

Πιστοποιήσεις: GR-BIO-10, DE-ÖKO-007 / COSMOS certified 100% bio (organic) / Kosher

Έγγραφα: (MSDS)  (PDS)

Περιγραφή

Το κίτρινο προς καφέ έλαιο σόγιας είναι κυρίως γνωστό για την περιεκτικότητα σε λεκιθίνη.

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Το σογιέλαιο περιέχει λεκιθίνη σόγιας και το βασικό άλφα-λινολενικό οξύ.

Εφαρμογή σε καλλυντικά

Το σογιέλαιο είναι πολύ δημοφιλές στα καλλυντικά. Κάνει το δέρμα λείο, απαλό και το αναγεννά με την υψηλή περιεκτικότητά του σε άλφα-λινολενικό οξύ. Η λεκιθίνη απορροφάται βαθιά από τον μαλακό ιστό του δέρματος. Ξηρά και κατεστραμμένα δέρματα, έχουν ιδιαίτερα κέρδη από το σογιέλαιο.

Εφαρμογή σε τρόφιμα

Το σογιέλαιο είναι ένα πολύτιμο βρώσιμο έλαιο που περιέχει υγιεινά ακόρεστα λιπαρά οξέα και λεκιθίνη σόγιας. Το παρθένο έλαιο δεν πρέπει να θερμαίνεται.