Κωδικός προϊόντος: 8162 Κατηγορία:

INCI-name: Vitis Vinifera Seed Oil

Εφαρμογή: Καλλυντικά

Έγγραφα:(MSDS) (PDS)

Περιγραφή: Το συμβατικό σταφυλοκουκουτσέλαιο είναι το έλαιο το οποίο έχει εξαχθεί, με την μέθοδο εκχύλισης με διαλύτες (εξάνιο), από τους σπόρους σταφυλιών του φυτού Vitis Vinifera. Το έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού είναι ένα ανοιχτό πράσινο ρευστό έλαιο με ελαφριά οσμή σταφυλιού.

Ειδικά Χαρακτηριστικά: Το συμβατικό σταφυλοκουκουτσέλαιο είναι πλούσιο βιταμίνες Ε, λινελαϊκό οξύ, ωμέγα 6 λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά.

Εφαρμογή σε καλλυντικά: Το συμβατικό σταφυλοκουκουτσέλαιο είναι ιδανικό για λιπαρά δέρματα, μικτά δέρματα καθώς και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, λόγω της απαλότητας του. Είναι πολύτιμο για την θεραπεία ακμής. Το συμβατικό  σταφυλοκουκουτσέλαιο απορροφάται πολύ εύκολα από το δέρμα. Χρησιμοποιείται ως προϊόν ομορφιάς για την περιποίηση των μαλλιών και του δέρματος. Καταπολέμα την πρόωρη γήρανση του δέρματος καθώς βοηθάει στην τόνωση της επιδερμίδας και της κυκλοφορίας του αίματος.