Κωδικός προϊόντος: 91063 Κατηγορία:

Ποιότητα: Βιολογικό

INCI-name: Calophyllum Inophyllum Seed Oil

Εφαρμογή: Καλλυντικά

Πιστοποιήσεις: certified by Prüfgesellschaft mbH / COSMOS certified 100% bio (organic) / Kosher

Έγγραφα: Κατόπιν Σχετικού Αιτήματος

Περιγραφή: Το βιολογικό έλαιο Ταμανού παράγεται από τους σπόρους του φυτού Calophyllum Inophyllum με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης και έπειτα φιλτράρεται.

Ειδικά Χαρακτηριστικά: Το βιολογικό έλαιο Ταμανού είναι σκούρο πράσινο και έχει έντονη, πικάντικη οσμή. Περιέχει ισορροπημένη αναλογία ελαϊκού και λινολεϊκού οξέος και είναι πλούσιο σε συνοδευτικές λιπαρές ουσίες, ιδιαίτερα σε ρητίνες και αιθέρια έλαια, που κάνουν το έλαιο ιδιαίτερα αποτελεσματικό με θεραπευτικές ιδιότητες.

Εφαρμογή στα καλλυντικά: Το βιολογικό έλαιο Ταμανού ξεδιπλώνει τις πολύτιμες ιδιότητές του σε μείγματα με βασικά έλαια ή άλλα ενεργά έλαια. Χρησιμοποιείται σε αλοιφές και κρέμες για τη θεραπεία του φλεγμονώδους, ρυπαρού ή κακώς επουλωμένου δέρματος. Χρησιμοποιείται επίσης σε προϊόντα για την αντιμετώπιση των ρευματικών συμπτωμάτων.