Κωδικός προϊόντος: 60517 Κατηγορία:

INCI-name: Helianthus Annuus Seed Oil / Tocopherol (α,β,γ,δ)

Εφαρμογή: καλλυντικά

Πιστοποιήσεις: COSMOS approved

Έγγραφα: Κατόπιν Σχετικού Αιτήματος

 

Περιγραφή: Η Τοκοφερόλη είναι 100% φυσικό προϊόν. Το εκχύλισμα τοκοφερόλης παράγεται από σογιέλαιο χωρίς ΓΤΟ και έπειτα καθαρίζεται και αναμιγνύεται με ηλιέλαιο, ρυθμίζοντας την περιεκτικότητα σε τοκοφερόλη στο προϊόν στο 70% (το υπόλοιπο 30% είναι η περιεκτικότητα σε ηλιέλαιο).

Ειδικά Χαρακτηριστικά: Η Τοκοφερόλη αναφέρεται σε διάφορα παράγωγα βιταμίνης Ε (λιποδιαλυτές ουσίες) που λαμβάνονται από φυτικά έλαια. Είναι ένα κοκκινωπό-καφέ υγρό με ουδέτερη μυρωδιά.

Εφαρμογή στα καλλυντικά: Η Τοκοφερόλη χρησιμοποιείται ως αντιοξειδωτικό για έλαια, μείγματα ελαίων, γαλακτώματα και διάφορα καλλυντικά προϊόντα. Είναι λιποδιαλυτή και μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα στα προϊόντα. Εκτός από την ικανότητά της να προστατεύει από την οξείδωση και τις ελεύθερες ρίζες, η τοκοφερόλη έχει αντιφλεγμονώδη και ανανεωτική δράση στα κύτταρα.