Κωδικός προϊόντος: 91670 Κατηγορία:

Ποιότητα: Βιολογικό

INCI-name: Butyrospermum Parkii Butter

Εφαρμογή: Καλλυντικά

Πιστοποιήσεις: certified by Prüfgesellschaft mbH / COSMOS certified 100% bio (organic) / Kosher

Έγγραφα: (MSDS) (PDS)

Περιγραφή

Το βούτυρο καριτέ προέρχεται από τη Δυτική και Κεντρική Αφρική. Το δέντρο Shea από όπου προέρχεται το βούτυρο (Shea butter), ευδοκιμεί μόνο σε αυτή τη βλάστηση. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό και ιδιαιτέρως δημοφιλές προϊόν φροντίδας δέρματος.

Το αποσμημένο βούτυρο καριτέ έχει είναι ελαφρύ (σχεδόν) λευκό χρώμα.

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Το βούτυρο καριτέ διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά υποπροϊόντα (ιδιαίτερα τριτερπενική αλκοόλη) και ασαπωνοποίητο υλικό.

Εφαρμογή σε καλλυντικά

Το βούτυρο καριτέ ένα εξαιρετικό και δημοφιλές προϊόν φροντίδας του δέρματος. Είναι ενυδατικό και τα περιεχόμενα λιπαρά υποπροϊόντα προστατεύουν το δέρμα. Βελτιώνει τη συνοχή των λοσιόν και των κρεμών και είναι εύκολο να αναμειχθεί. Η καταπραϋντική ιδιότητα του βουτύρου το καθιστά ιδανικό για ξηρό ή κατεστραμμένο δέρμα. Το βούτυρο καριτέ χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο και αποτελεί ένα καλό βούτυρο/έλαιο βάσης.

Οι θρεπτικές ιδιότητες του βουτύρου καριτέ επιβεβαιώθηκαν σε μια κοσμητολογική μελέτη από την Dr. Hauck R & D GmbH τον Οκτώβριο του 2015. Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα από εμάς.