Βαμβάκι Άοσμο Έλαιο (Cottonseed Oil Refined) – Cosmetic

INCI-name: Gossypium herbaceum Seed Oil

CAS: 8001-29-4

EINECS: 232-280-7

Εφαρμογή: Καλλυντικά

Έγγραφα: Κατόπιν Σχετικού Αιτήματος

Κωδικός προϊόντος: 30010 Κατηγορία:

Περιγραφή

Περιγραφή: Το άοσμο έλαιο βαμβακιού είναι ένα φυτικό έλαιο που παράγεται από τους σπόρους του βαμβακιού με τη μέθοδο της εκχύλισης.

Ειδικά Χαρακτηριστικά: Το άοσμο φυτικό έλαιο βαμβακιού είναι ένα ελαφρώς κιτρινωπό άοσμο υγρό. Χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι δεν έχει έντονο άρωμα, σε αντίθεση με άλλα είδη φυτικών ελαίων. Έχει επίσης αντιγηραντικές, επουλωτικές, καταπραϋντικές και μαλακτικές ιδιότητες.

Εφαρμογές: Το άοσμο βαμβακερό έλαιο είναι επίσης γνωστό για την υψηλή του θερμική σταθερότητα, δηλαδή την ικανότητά του να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες χωρίς να αλλοιωθεί ή να απελευθερώσει επιβλαβείς ενώσεις. Απευθύνεται για καλλυντική χρήση.

Επιπλέον πληροφορίες

Συσκευασία / Packing