Κωδικός προϊόντος: 10277 Κατηγορία:

Ποιότητα: Βιολογικό

INCI-name: Juglans Regia Seed Oil

Εφαρμογή: Καλλυντικά, τρόφιμα

Πιστοποιήσεις: GR-BIO-10, DE-ÖKO-007 / COSMOS certified 100% bio (organic) / Kosher

Έγγραφα: (MSDS)  (PDS)

Περιγραφή

Το έλαιο από καρύδια είναι ένα έντονα κίτρινο λάδι με χαρακτηριστική γεύση καρυδιού.

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λινελαϊκό οξύ και περιέχει το σπάνιο άλφα-λινολενικό οξύ.

Εφαρμογή σε καλλυντικά

Η ειδική αναλογία λιπαρών οξέων του λινελαϊκού οξέος καθιστά το έλαιο καρυδιού ένα πολύ ευχάριστο έλαιο δέρματος. Το λινελαϊκό οξύ διευκολύνει τον μεταβολισμό των κυττάρων και την αναγέννηση του δέρματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το καρυδέλαιο είναι ιδανικό για ξηρό και κατεστραμμένο δέρμα.

Εφαρμογή σε τρόφιμα

Το καρυδέλαιο είναι ένα πολύ δημοφιλές, εκλεκτό βρώσιμο λάδι με μια ευχάριστη γεύση και είναι εξαιρετικό για σαλάτες και άλλα κρύα πιάτα.