Κωδικός προϊόντος: 1256-S Κατηγορία:

Botanical name:Ginkgo Biloba

INCI-Ingredients: GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT

Plant part: Leaf

CAS:90045-36-6

EINECS: 289-896-4

Organic Certified

Cosmetic Ingredient

Έγγραφα: Κατόπιν Σχετικού Αιτήματος

Περιγραφή: Το βιολογικό αιθέριο έλαιο τζίνγκο είναι ένα εκχύλισμα που λαμβάνεται από τα φύλλα Ginkgo Biloba με τη μέθοδο της εκχύλισης μέσω υπερήχων σε βάση γλυκερίνης και προέρχεται από τα σπάνια φύλλα του δέντρου Ginkgo Biloba. Το δέντρο Ginkgo Biloba λέγεται ότι κατοικούσε στη γη για εκατομμύρια χρόνια και ως εκ τούτου αναφέρεται συχνά ως «ζωντανό απολίθωμα». Αψηφά όλες τις δυσμενείς περιβαλλοντικές επιπτώσεις και μπορεί να ζήσει έως και 1000 χρόνια.

Ειδικά Χαρακτηριστικά: Το βιολογικό αιθέριο έλαιο τζίνγκο είναι ένα υγρό με χαρακτηριστικό άρωμα και χαρακτηριστικό χρώμα.

Εφαρμογές: Η φαρμακευτική επίδραση του βιολογικού αιθέριου ελαίου τζίνγκο έχει ήδη εξεταστεί σε πολλές μελέτες, για παράδειγμα σχετικά με την απόδοση της μνήμης, την αρτηριοσκλήρωση ή τις σχετιζόμενες με την ηλικία κυκλοφορικές διαταραχές.
Στη βιομηχανία των καλλυντικών, τα φυτικά ενεργά συστατικά του βιολογικού αιθέριου ελαίου τζίνγκο μπορούν να προστατεύσουν το δέρμα από το οξειδωτικό στρες και να βελτιώσουν τη μικροκυκλοφορία και συνεπώς την τροφοδοσία των ιστών. Λόγω των πολύτιμων συστατικών του, όπως τα φυτικά οξέα και τα φλαβονοειδή, χρησιμεύει ως «ριζικός καθαριστής», ο οποίος υποτίθεται ότι τροφοδοτεί καλύτερα τα κύτταρα του δέρματος με οξυγόνο. Το βιολογικό αιθέριο έλαιο τζίνγκο μπορεί να διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα και να αυξήσει την υγρασία και την ελαστικότητα, καθιστώντας το δέρμα ξανά ακτινοβόλο και φρέσκο. Λόγω της αντιοξειδωτικής δράσης, το βιολογικό αιθέριο έλαιο τζίνγκο λέγεται ότι βοηθά στη φυσική ανοσολογική άμυνα, αφήνει τη φλεγμονή να επουλωθεί γρηγορότερα και εξουδετερώνει και τον σχηματισμό ρυτίδων. Στα προϊόντα καθαρισμού, το βιολογικό αιθέριο έλαιο τζίνγκο μπορεί να καθαρίσει και να αναζωογονήσει, προετοιμάζοντας το δέρμα για την βέλτιστη απορρόφηση προϊόντων φροντίδας όπως κρέμες και λοσιόν.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να χρησιμοποιείται ΠΑΝΤΑ διαλυμένο σε έλαιο βάσης ή άλλο διαλύτη.