Το ανθόνερο αρκεύθου αποστάζεται από τα αποξηραμένα μούρα του φυτού, το οποίο είναι εγγενές στην Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια Αφρική και τη Βόρεια Αμερική. Περιέχει μια σειρά από βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά, οργανικά οξέα και άλλες ενώσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της υγείας σας. Η πιο αξιοσημείωτη ένωση στον άρκευθο είναι η βιταμίνη C. Περιέχει επίσης βιταμίνη Β6 καθώς και μαγγάνιο και κάλιο.

Αποτοξίνωση του δέρματος και καθαρισμός με τοξίνες, καθιστώντας τα μούρα Juniper ιδανικά για υποτονικές επιδερμίδες.

Το ανθόνερο άρκευθου είναι αναζωογονητικό που ξεκινά βοηθώντας στην εξάλειψη των τοξινών και της συσσώρευσης στο δέρμα για την αναζωογόνηση  της επιδερμίδας σας.

Κοινές χρήσεις του ανθόνερου αρκεύθου

Το ανθόνερο αρκεύθου είναι ένα απίστευτα ευεργετικό προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Αυτό το νερό έχει ένα ξεχωριστό άρωμα αρκεύθου καθώς και αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες. Το νερό αρκεύθου όχι μόνο μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του δέρματος, αλλά μπορεί επίσης να έχει ηρεμιστικό αποτέλεσμα όταν χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία. Μελέτες έχουν δείξει ότι το νερό αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού, της πέψης, της αναπνευστικής υγείας και πολλά άλλα. Το συγκεκριμένο νερό περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά όπως αντιοξειδωτικά τα οποία δίνουν τη δύναμή του να υποστηρίζει τις υγιείς λειτουργίες του σώματος. Συνολικά, είναι γνωστό για τις αντισηπτικές του ιδιότητες. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη προσθήκη όταν θέλετε να επεκτείνετε τις καθημερινές πρακτικές ευεξίας.

Δέρμα

Εάν έχετε δέρμα με τάση ακμής ή ευαίσθητο δέρμα, τότε το νερό Juniperberry θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Όχι μόνο καταπραΰνει τη φλεγμονή, αλλά βοηθά επίσης στη διατήρηση της ισορροπίας του pH του δέρματός σας, ώστε να μην γίνεται πολύ ξηρό ή πολύ λιπαρό. Βοηθά επίσης στη μείωση της ερυθρότητας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του εκζέματος, της ψωρίασης και άλλων δερματικών παθήσεων. Επιπλέον, οι φυσικές ενώσεις που βρίσκονται στο νερό του αρκεύθου βοηθούν στην προστασία του δέρματος από περιβαλλοντικές βλάβες όπως οι ακτίνες UV και η ρύπανση – καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να διατηρήσουν την επιδερμίδα τους νεανική και υγιή.

Μυαλό

Τα Juniperberries είναι γνωστά για τις ηρεμιστικές τους επιδράσεις στο μυαλό και στο σώμα.

Αρωμα

Φρέσκο και αναζωογονητικό, συνδυάζεται καλά με άλλα λουλουδάτα νερά και σε μείγματα προϊόντων για να δημιουργήσει αρώματα που μοιάζουν με άρωμα.

Χαρακτηριστικά του ανθόνερου αρκεύθου
Το Juniperberry έχει ένα άμεσα αναγνωρίσιμο άρωμα, με αιχμηρές πράσινες νότες κορυφής και φλογερό, ξυλώδες, γλυκό τόνο, βασισμένο σε μια νότα λεμονιού. Το Juniperberry είναι ένα καθαρό άρωμα που προάγει την αίσθηση της ευεξίας.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση Juniperberry Floral Water
Όχι για εσωτερική κατανάλωση. Όπως συμβαίνει με όλες τις περιποιήσεις δέρματος, πάντα το τεστ καρπού σε περίπτωση αλλεργίας.

 

Άρωμα: Ξυλώδες / Φρέσκο / Μπαχαρικό
SkinLogo: 3
Τύπος δέρματος: Υποτονικό δέρμα
Βασικά πλεονεκτήματα: Ενίσχυση της κυκλοφορίας

Latin Name

Juniperus communis

Inci

Juniperus communis (Juniperberry) Floral Water

Plant Family

Cupressaceae

Extraction Method

Steam distilled from the ripe fruits