Σέρρες, 1/6/2023 – Η Kirpitsas Ingredients, μια κορυφαία εταιρεία στην παραγωγή και διάθεση φυσικών πρωτεϊνών, αιθέριων ελαίων και φυτικών ελαίων, ανακοινώνει με χαρά την συμμετοχή της ως χορηγός στο 6ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες, 13-14/05/2023.

Το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους λάτρεις των πολεμικών τεχνών να συναντηθούν, να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να απολαύσουν ανεπανάληπτες επιδείξεις πολεμικών τεχνών από διάφορες παραδόσεις. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετείχαμε σε αυτό το σημαντικό γεγονός για τον Νομό μας .

Η Kirpitsas Ingredients δεσμεύεται να παρέχει φυσικά προϊόντα υψηλής ποιότητας που συμβάλλουν στην ευεξία και τη φυσική ανάπτυξη. Οι φυσικές πρωτεΐνες μας προέρχονται από αξιόπιστες πηγές και παρέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σας. Επιπλέον, τα αιθέρια έλαια και τα φυτικά έλαια μας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας και φροντίδας του δέρματος. Φροντίζουμε πάντα να υπάρχουν αποθέματα για την άριστη εξυπηρέτηση όλων.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, η εταιρία μας αποφάσισε να συνδράμει ως χορηγός και να ενισχύσει τις ομάδες που πήρανε μέρος στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ 2023, καθώς μέλημα μας αποτελεί η καλή σωματική και πνευματική ευεξία. Οι πολεμικές τέχνες έχουν το προνόμιο να δομούν ιεραρχημένους χαρακτήρες, οι οποίοι νοιάζονται για την σωστή υγεία του οργανισμού τους.

Το Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών έλαβε χώρα στην κοιλάδα Αγίων Αναργύρων Σερρών.

Στην εταιρίας Kirpitsas Ingredients απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την προσφορά της στο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών.

Από την πλευρά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους οργανωτές του 6ου Παγκόσμιου Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών για την ευκαιρία που μας παρέχετε και για την προσφορά αυτής της σπουδαίας εκδήλωσης.

Τέλος, επιθυμούμε και δεσμευόμαστε ως εταιρία να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας και να ενισχύουμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις προκειμένου να αναδεικνύονται ομάδες και οργανισμοί που μπορούν να προσφέρουν στον νομό μας το καλύτερο δυνατό.

Τοποθεσία: Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων  Ημερομηνίες: 13-14/05/2023

Για την Kirpitsas Ingredients Γιάννης Κίρπιτσας, Managing Director