Σέρρες, Ελλάδα. Kirpitsas Ingridients. Η κορυφαίος εταιρία πρώτων βιολογικών υλών, είναι ενθουσιασμένος που ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην Food Expo 2023, η οποία πραγματοποιήθηκε από 18 Μαρτίου έως 20 Μαρτίου στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

Η Food Expo είναι μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις στη βιομηχανία τροφίμων, που συγκεντρώνει κατασκευαστές, διανομείς, εμπόρους λιανικής και άλλους επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο για να παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στα προϊόντα τροφίμων και ποτών.

Ως συμμετέχων στο Food Expo 2023, η Kirpitsas Ingredients είχε την ευκαιρία να συνδεθεί με χιλιάδες συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων πιθανών πελατών και ειδικών του κλάδου, για να μοιραστεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει αλλά και να πάρει γνώση και από άλλους ηγέτες στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετείχαμε στην Food Expo 2023», είπε ο Ιωάννης Κίρπιτσας”. Αυτή η εκδήλωση προσφέρει μια φανταστική ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να συνδεθούμε με άλλους στον κλάδο. Γνωρίσαμε νέους ανθρώπους, ανταλλάξουμε ιδέες και μάθαμε για τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες στη βιομηχανία τροφίμων.”

Στο Food Expo 2023, η Kirpitsas Ingredients παρουσίασε τα προϊόντα της και τόνισε πώς η μεγάλη ποικιλία της στα προϊόντα πρώτων υλών (πχ φυτικά έλαια,  αιθέρια έλαια, φυτικές πρωτεΐνες)  πως μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες και να ανταποκριθεί στις μοναδικές τους ανάγκες. Η ομάδα μας ήταν διαθέσιμη για να απαντήσει σε ερωτήσεις, να συζητήσει για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να συνδεθεί με τους συμμετέχοντες.

 

Σχετικά με την Kirpitsas Ingredients:

Η Kirpitsas Ingredients είναι κορυφαίος προμηθευτής πρώτων υλών.  Ειδικευόμαστε στα φυτικά και αιθέρια έλαια και δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που καλύπτουν τις μοναδικές τους ανάγκες. 10 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, είμαστε περήφανοι που είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης για επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.